Bliq – slimme batterij-aansturing

Start vandaag nog met de slimme batterij-aansturing van Bliq

Bliq biedt slimme batterij-aansturing. Het dagelijks in- en verkopen van stroom op het juiste moment met een positief resultaat. Bliq doet al het werk. Jij bespaart direct op je energierekening.

Hoe werkt die slimme batterij-aansturing?

Bliq geeft jouw thuisbatterij de opdracht om te laden wanneer de prijzen goedkoop zijn. Later op de dag, wanneer de prijzen hoog zijn, krijgt de thuisbatterij van Bliq de opdracht om te ontladen en de stroom terug te geven aan het elektriciteitsnet. Je verkoopt jouw goedkoop ingekochte stroom dus voor een hogere prijs. Zo behaal je dagelijks een positief resultaat met een thuisbatterij.

Meer info?

Check de gratis calculatietool voor jouw energiefactuur

Hoe kan ik van start gaan?

Je kan heel eenvoudig beginnen. Zo heb je het volgende nodig:

  • Een thuisbatterij (Ecotrading)
  • Een Bliq-vanger (Ecotrading)
  • Een aansturingsabonnement voor de thuisbatterij (Bliq)
  • En een uurprijscontract (jij kiest je leverancier of je sluit je aan bij die van Bliq mocht je dit willen)

De thuisbatterij en Bliq-vanger worden voor jou geregeld door Ecotrading. Van jouw installateur krijg je vervolgens een linkje waar je jezelf eenvoudig kan registreren bij Bliq. Hier maak jij jouw Bliq-account aan. Je kunt Bliq vragen om te helpen overstappen op een uurprijscontract, maar dit mag je ook zelf regelen. Daarnaast geef je hier toestemming tot maandelijkse afschrijving van €7,- voor het Bliq-abonnement. Dit is maandelijks opzegbaar.


Bliq, vertrouwd door consumenten, geliefd door installateurs

Ecotrading is officiële Bliq-partner en biedt een totaaloplossing, bestaande uit zonnepanelen, een thuisbatterij en de batterij-aansturing van Bliq. Doe een beroep op de kennis en ervaring van de specialisten van Ecotrading en de vernieuwende, slimme oplossing om het maximum uit uw thuisinstallatie te halen.

Ga vandaag nog van start en neem contact op!