SOLARWATT LITHIUM ION BATTERIJ

Onbeperkte mogelijkheden met de nieuwe MyReserve batterij

SOLARWATT stelt het eerste volledig modulaire stroomopslagapparaat ter wereld voor: de MyReserve.

Dankzij zijn uitbreidbaar design is het apparaat vrijwel onbeperkt in termen van capaciteit en prestatie. Het aanbod van bruikbare toepassingen strekt nu van eengezinswoningen, tot ateliers van ambachtsmannen en zelfs industriële doeleinden. Het systeem is opgebouwd als een matrix die bestaat uit 2 componenten: de MyReserve Pack batterijmodule en het MyReserve Command, dat alle vermogenselektronica bevat. Hoe meer opslagcapaciteit of prestatie vereist is, hoe meer MyReserve Packs en Commands kunnen worden gecombineerd om aan die behoefte te voldoen.

MyReserve – onbeperkte groene energie

Compact, ruimte besparend design

Beide systeemcomponenten, het MyReserve Command dat de vermogenselektronica bevat en de batterijmodule MyReserve Pack zijn allebei ongeveer even groot als een schoendoos. Dankzij zijn compacte design past het systeem in bijna elke kamer.

Maakt uw zonne-energie systeem rendabeler

Door de exacte capaciteit van ons opslagsysteem aan te passen aan uw behoeften, zal het winstgevender zijn voor u. In de toekomst wordt het mogelijk om andere groene energiebronnen te verbinden met uw opslagsysteem in de vorm van netwerkdiensten.

Modulair design = oneindig veel mogelijkheden

Het MyReserve Matrix opslagsysteem is volledig modulair ontworpen en kan bijgevolg bijna onbeperkt worden uitgebreid. Meer stroom of capaciteit nodig? Voeg dan gewoon een ander MyReserve Pack en Command toe. U kunt het juiste systeem bouwen voor elke behoefte.

Milieuvriendelijk batterijsysteem

Het volledig modulaire systeem maakt het eenvoudig in onderhoud en de prestatie kan ook makkelijk behouden worden. Het volledige systeem kan worden afgebroken in basiscomponenten op het einde van de levensduur en het merendeel van de onderdelen kan opnieuw worden gebruikt.

 

SOLARWATT EnergyManager

Een combinatie met de SOLARWATT EnergyManager maakt het mogelijk om binnen uw volledige energiehuishouden het eindverbruik nog verder te optimaliseren.
Naast de MyReserve kan ook andere apparatuur zoals een warmtepomp, elektrische auto of elektrisch boilervat perfect worden geïntegreerd en volledig automatisch worden aangestuurd.

Uw zonnestroom maximaal benutten was nog nooit zo eenvoudig!

Brochures & downloads

Hieronder vindt u enkele brochures boordevol nuttige informatie en technische specificaties van SOLARWATT MyReserve.
Klik op de afbeelding om de brochure (in PDF-formaat) te openen.